Kilinclar Automaterialen is ooit begonnen als een vestiging gesitueerd op de Pretorialaan, Rotterdam-Zuid.

Vanaf dat moment heeft Kilinclar Automaterialen werkelijk zijn vleugels weten uit te slaan en heeft zowel het aantal vestigingen, magazijnen als het assortiment weten uit te breiden.

Kilinclar Automaterialen is een bedrijf wat zich in de regio Rotterdam toespitst op zowel de particuliere als de zakelijke klant. Door onze spreiding in Rotterdam en omgeving met onze vestigingen en magazijnen kunnen wij veel van onze automaterialen en accessoires uit voorraad leveren. Dagelijks rijden onze bezorgwagens langs de vestigingen (en of magazijnen) om zo onderdelen van de ene vestiging naar de andere vestiging over te brengen. Op deze manier kunnen wij onze klanten bijna altijd dezelfde dag nog ten dienste zijn. Uiteraard trachten wij dit te doen tegen een zo scherp mogelijke prijs.

De klanten van Kilinclar Automaterialen kan bij een van onze vestigingen terecht voor informatie/prijsopgaven en het bestellen van auto onderdelen en accessoires. Bestellen kan dus persoonlijk door een van onze vestigingen te bezoeken, maar ook telefonisch en online via onze website.

Account aanvragen?

Vraag aan